Hamilelik Dönemi Soruları kategorisinde (40 puan) tarafından
Arkadaşlar yaşayan varsa aynısını cevap verebilirmi. 5 haftalık hamileyim kese gözükmüyor. Değerlerim  dört binin üzerinde herşey normal gözüküyor dedi dr. Dış gebelikten şüpe etmem gereklimi. Sonraki hafyalarda gözükürmü. Bilgi amaçlı sormak istiyorum. 

Cevabınız

Fotoğraf yükle:

Görüntülenecek adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.

3 Cevaplar

0 oy
(54 puan) tarafından
Benimde oyleydi sadece kese büyüyordu 6 haftada oyleydi kurtaj dediler baska doktora gittim 7 haftada kalpi az atti 8 de tam atti. Cok şükür şu an 12haftalik im.
(40 puan) tarafından
Çok şükür sağlıklıca alın insallah kucagınıza. Durmadan doktormu değişmemiz gerekli :( 2. Doktor değişikliğim bu. İlerki zamanda mı belli olur dıyosunuz. Çünkü daha gebe oldugumu öğreneli 5 gün oldu.
0 oy
tarafından
Dış gebelik olması imkansız çünkü değerlerin yüksek dış gebelik olması için değerlerinin düşük olması gerekir gebelik daha yeni 5 haftalik gebelikte biraz zor görünüyo benimkide öyle olmuştu 6. Haftanda görünür ama görünmezse doktorun alttan muayene ettiğinde daha erken de gorebiliyo ama bence beklemekte fayda var hormonların gayet iyi bir sıkıntı teşvik etmiyor sabret bu arada hayırlı olsun...
(40 puan) tarafından
Amiiin inşallah. Teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Biraz korku oldu olmadı degıl.  İnşallah dediğiniz gibidir.Cok tedirginim ve huzursuzum. Ilk doktora gıttıgımde oda göremedi. Ikıncı bu doktora geldiğimde oda göremedideğerlerimin çok iyi oldugunu söyledi. Bir gün önce bin 5yüzken ertesi gün 4 bin. Bilmiyorum inşallah hayırlısı olur. Ama değerlerime göre gayet iyi fakat yinede hazırlıklı ol dinlen ilk 3 ay dedi. İlk gebeliğim ilk tecrübem.
(40 puan) tarafından
Yani dış gebelik yokmu olmazmı diyorsunuz. Tecrübeleriniz varsa lütfen paylaşın. İlk çubuk test yaptım Gebe cıktım. Sonra emin olmak için dr gidip kan verdim  bin üzerinde cıktı. Bir sonraki gün dr. Gittim bin bin 5 yüz arası dedi. O doktoru degıstırdım suan sabit doktordayım. Bir önceki gün gittim 4 binin üzerinde dedi dr. Korkuyorum :( ve bende mide bulantısı vas donmesı yok sadece göğüslerim agrıyor sürekli uyku hali ve birsz bel agrısı. Sürekli yatıyorum.
0 oy
(2.4k puan) tarafından
Bende on gün once gittim 5 haftalikdedi doktor benimde kese gözüküyodu ama bebegi göremedik bendede böyle bi dert var Allaha bol bol dua et saglikla dogsunlar insallah ilk baslarda bu tip seyler olabilecegini soyledi doktor cuma tekrar randevum var hayirli haber alirsam paylasirim 
(40 puan) tarafından
Amiiin inşallah. İnşallah saglıklı sıhhatli kucagımıza alırız Evet 5 haftalıkken gözükürmüş.herkestemi bu şekilde gözükmesi gerekli aynımı olması gerekli yani bilmiyorum ki.  Benimde ilk gebelik ilk tecrübe korku çok oldu bende. önceki gün gittim Yarın tekrar kontrolum var insallah gözükürlerde sıkıntı içinden çıkarız biran önce. Sevinemedim bile huzursuz olduğum için gebe olduguma ne olcak nasıl olcak diye.
Hoş geldiniz, Hamile Sohbet sizlere sorularınızın diğer kullanıcılarımız tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.

5.3k soru

40.9k cevap

7.3k yorum

1.2k kullanıcı

İlgili sorular

0 cevap
12, Nisan, 2022 Hamilelik Dönemi Soruları kategorisinde hamileyken (14 puan) tarafından soruldu
1 cevap
20, Ekim, 2021 Hamilelik Dönemi Soruları kategorisinde Papatya63 (2 puan) tarafından soruldu
4 cevap
1, Mayıs, 2021 Hamilelik Dönemi Soruları kategorisinde misafir tarafından soruldu
2 cevap
...